Mennyiség oldalanként: _JSHOP_DISPLAY_NUMBER_AFTER
bevonóanyagok-bőr
A bevonóanyagok tájékoztató leírását a LETÖLTÉSEK menüpontban található Bevonoanyagok tuajdonságai-ban tekintheti meg.
bevonóanyagok-szövet
A bevonóanyagok tájékoztató leírását a LETÖLTÉSEK menüpontban található Bevonoanyagok tuajdonságai-ban tekintheti meg.
BILL KANAPÉ
Megjelenését az esztétikus dísztűzések és a szabadpárnák tették vonzóvá. Komfortérzetet a nagy rugalmasságú habszivacs, stabilitást az acélmechanikus ágyszerkezet biztosít.
BORA-BORA
Rendkívül kényelmes, háttámlája közepesen magas, kagylós kiképzésű. Kialakítása egyszerű, megjelenése változatos.
BORA-BORA SAROK
A sarok a kisebb lakások tökéletes megoldása, hiszen egyesíti a kényelmet, tartósságot, valamint a funkcionalitást a beépített ágyszerkezettel és ágyneműtartóval. Megjelenése fokozható a megfelelő fabetét színének kiválasztásával.
BOSTON
Klasszikus stílusú, rendkívül elegáns, modelljeink közül a legmagasabb háttámlájú, megtámasztja a hátat és a gerincet. Öblös kialakítású, párnázott karú, rendkívül kényelmes. Megjelenése exkluzív.
BOSTON SAROK
Igazi „góliát”, a klasszikus stílust követi. Rendkívül kényelmes, exkluzív kivitelű.
BOSTON U
A Boston garnitúra U sarok változata,mely tágas nappalink büszkesége lehet....
FLORIDA
Háttámlája közepes magasságú, fejpárnás. Öblös kialakítású, a karfa részben lecsapott. Kényelmes, otthonos érzetet biztosít.
FŐNIX
A polgári lakások örök eleganciáját mutatja. Két szövet kompozéja, a minták váltakozása egyedi megjelenést biztosít. Praktikus, funkciói által maximális kényelmet biztosít
FS Fotel
Az elektromos motornak köszönhetően a fotel biztonságosan felemelkedik, hátradől és visszacsukódik, így az álló és fekvő pozícióba való elhelyezkedés nem okoz megerőltetést.
GENOVA
Minimál stílusú, letisztult formavilágú, egyenes vonalait a karpárna és a karfa lágy formája töri meg. Fix párnázatú támla, ágyszerkezete működő vasalattal szerelt, a fotel lábtartóval is rendelhető. A bonellrugót tartalmazó habkazettás ülésszerkezet magas szintű kényelmet biztosít.
GENOVA OTTOMÁN
A modell sarokváltozata szintén funkciókkal ellátva (kihúzható ágy, ágyneműtartó). Kényelmes, variálható fejtámlával
GENOVA SAROK
Minimál stílusú, letisztult formavilágú. A típus egyes vonalait a karpárna és a karfa lágy vonala töri meg. Fix párnázatú támla. A bonellrugót tartalmazó habkazettás ülésszerkezet rendkívüli kényemet biztosít.
GENOVA U
Genova sarok – plusz mobil kiegészítő elemmel – U sarokká alakítható.
HISPAN
Amerikai elegancia-exklusiv megjelenés...
IMOLA SAROK
Modern, letisztult formatervezésű. Háttámlája alacsony, de mobil fejpárnákkal emelhető. A karfákhoz illesztett karpárnák lágyítják az egyébként szögletes formáját. Beépített funkciói jól kihasználhatók, praktikusak.
KINGSTON
Kényelem és elegancia legjobb találkozása a klasszikus stílus jegyében, melyet a keményfa betétek is jól tükröznek. Nem túl magas, viszonylag széles bútor, stílusában az amerikai design jeles úttörője.
LAURA
Modern, letisztul forma, bármilyen stílushoz jól illeszkedik.
LAURA STEP
Laura sarok díszsteppeléssel. Fiatalos, letisztult stílusú.
LEON
Közepesen magas háttámlájú, masszív, mutatós ülőgarnitúra, melyet a hagyományos értékeket kedvelők figyelmébe ajánlunk.
LUXOR
Kényelem, puhaság, pihentető kikapcsolódás. Formatervezésével szolid eleganciát sugároz. Kényelmét fokozza a kanapéba beépített relaxfunkció.
MALIBU
A Bora-Bora továbbfejlesztett változata. Kényelmes, lágy vonalait a dupla dísztűzés emeli ki. Rugalmas üléskomfortját a támlákban és az ülésben rögzített gumiheveder és a nagy rugalmasságú hab adja.
MALIBU OTTOMÁN
Kisebb lakóterek ideális bútora. Kényelmes, a funkció és a design összekapcsolása a legmagasabb igényeket is kielégíti. Ottomános kialakítású.
MALIBU SAROK
A Malibu-család rendkívül kényelmes sarokváltozata.
MALIBU U
Sarokváltozat ottomán jelleggel. Kényelmes, elegáns, a kihúzható ágy normál fekvőfelületet biztosít. Ágyneműtartós kivitel.
MANHATTAN
Modern vonalvezetésű, a bútor kényelmét fokozza a puha háttámla és karpárnák.
MÁTRIX
Design és kényelem. Három üléses kanapé ottomán elemmel. Nagy ülőfelület, enyhén szögletes vonalvezetés, több pozícióba állítható fejtámlák, karban elhelyezett praktikus tárolóelem. Opcionálisan kérhető fapolccal vagy anélkül.
Mátrix U Plusz sarok
Tágas nappalikban kiváló ülőgarnitúra. Kényelmes, nagy ülőfelület, állítható fejtámasz.
MÁTRIX U SAROK
Tágas nappalikba kiváló ülőgarnitúra. Kényelmes, nagy ülőfelület, állítható fejtámasz.
MOLERO
Formavilága egyszerű, letisztult egyenes vonal jellemzi. Alacsony háttámlája kivehető fejpárnákkal magasítható. Kényelmes „kockabútor”.
MOLERO SAROK
Formája egyenes, jól illeszkedik bármilyen stílushoz. Alacsony fejtámlája fejpárnákkal növelhető. Mutatós, kényelmes, eltérő bevonóanyag kompozé választással egyedi megjelenés érhető el.
MOLINA
Modern, letisztult, egyszerű szabásvonalú, esztétikus. Osztott felületével eleganciát varázsol a szobába. Az alacsony háttámlát fejtámlákkal lehet kiegészíteni. A sarok kiképzése ágyneműtartós ottomán.
NEVADA
Klasszikus megjelenésű, a különlegesen ívelt fabetét teszi igazán elegánssá. Magas háttámlás, kényelmes, sokoldalú. Két szövet kompozéja, a minták váltakozása egyedi megjelenést biztosít.
NIZZA
Retro hangulatú, praktikus. Fejtámasszal és deréktámasszal kivitelezett modell.
PALERMO
A háttámla elegáns varrásai és tűzései a karfa kecsességével, és a fa díszítőelemeivel impozáns összhangot biztosítanak.
PANAMA
Letisztult vonalvezetésű, elegáns, magas támlája fejpárnás, öblös kialakítású, a karok párnázottak, maximális kényelmet biztosít. A kézzel csiszolt bükkfa-díszítés a bútor igazi ékessége.
PANAMA SAROK
A Panama garnitúra sarok változata. Kényelmes, kellemes hangulatot áraszt harmonikus megjelenése.
TEXAS
Az üléskomfort kialakítása a teljes kényelem érzetét biztosítja. Az ülésszerkezet nagy rugalmasságú habot tartalmaz, a háttámlák szilikon golyókkal tömött. Speciális eleme a „mozis” változat.
TEXAS MOZIS
A texas garnitúra kiegészítő eleme.Szintén relax funkciókkal rendelkezik.Pohártartóval, illetve egy felnyitható tároló rekesszel egészül ki.
TEXAS SAROK
A sarok összeállításnál is az üléskomfort kialakítása a teljes kényelem érzetét biztosítja. Az ülésszerkezet nagy rugalmasságú habot tartalmaz, a háttámlák szilikon golyókkal tömött.
TITÁN
Íves dísztűzések, dupla díszvarrások jellemzik. A magas háttámla és a varrásokkal kialakított deréktámasz tökéletes kényelmet biztosít. Elegáns, luxus kivitelű, sokoldalú.
TITÁN SAROK
Íves dísztűzések, dupla díszvarrások jellemzik. A magas háttámla és a varrásokkal kialakított deréktámasz tökéletes kényelmet biztosít. Elegáns, luxus kivitelű, sokoldalú.
VEGAS
Impozáns, elegáns, letisztult vonalvezetésű. Magas háttámlája tagolt, fejpárnás. Kérhető levehető karfával is.
Vegas Ottomán
Impozáns, elegáns megjelenésű. Magas háttámlája tagolt, fejpárnás
VEGAS SAROK
Impozáns, szinte tekintélyt parancsoló bútor akár a megjelenését, akár a méretét nézve. A karfák tömörfa-betétei növelik elegáns megjelenését.
Zsámoly Boleró
50x70x44 cm
Zsámoly Boleró
50x50x44 cm
Mennyiség oldalanként: _JSHOP_DISPLAY_NUMBER_AFTER
Copyright www.webdesigner-profi.de

kövess minket