FS Fotel

Az elektromos motornak köszönhetően a fotel biztonságosan felemelkedik, hátradől és visszacsukódik, így az álló és fekvő pozícióba való elhelyezkedés nem okoz megerőltetést.

Kimondottan ajánlott olyan embereknek, akik a nap nagy részét kénytelenek ülve, illetve fekve tölteni. A fotel megoldást jelent az ülő helyzetből fekvő helyzetbe való mozdítás, illetve fekvésből ültetés megkönnyítéséhez.  
Mivel ezeket a mozdulatokat a fotel motorikus működtetésénél fogva, különösebb erőkifejtés nélkül véghez tudjuk vinni, így naponta többször tudjuk az idős ill. beteg embert mozgatni. Segítve ezzel a vérkeringést, megelőzve a felfekvést.  
A fotel felállító funkcióval is rendelkezik, melynek segítségével szintén erőkifejtés nélkül felállítható a beteg.  Kezelése egyszerű, idős embereknek is könnyen kezelhető távirányítóval van ellátva.  

Jellemzői:  
Elektromosan állítható háttámla és lábtartó.  

Fotel működése:  
1. Emelkedő pozíció:  
A távirányítón lévő gomb megnyomásával a motor óvatosan felemeli a fotelt, így a benne ülő személy könnyedén fel tud állni. Ez a funkció idős, beteg, nehezen mozgó embereknél lehet nagyon előnyös!  
2. Kényelmes, ülő pozíció:  
Az egyedi motor lehetővé teszi a lábrész egyenletes felemelést és a háttámasz enyhe hátradőlését, kényelmes ülő pozíciót biztosítva. Mindkettő különböző szögbe állítható, különböző pontokban megállítható, mindenféle kényelmi igényt kielégítve.  
3. Pihenő pozíció:  
A szinte teljesen fekvő pozíció, alváshoz is ideális. 

A felállás segítő mechanikát az alábbi típusokba tudjuk alkalmazni:

TITÁN

BOSTON

LUXOR

VEGAS

PANAMA

TEXAS

Gyártó: 
Copyright www.webdesigner-profi.de

kövess minket